Да ли је то режим скенирања за ЛЕД екрана?

Режим скенирања ЛЕД екрана збуњени многим људима, шта је то ради? А како се овај ефекат за ЛЕД екрани? Овде дају ти детаљно информације:
Мислим да је ЛЕД је подстакнут ИЦ,
Значи ЛЕД отпада.
Сваки диск ИЦ има 16 пинова, а могу да возим највише 16 ЛЕД чип. Статички диск режим значи све лед диоде на ЛЕД модул вођени ИЦ у било ком тренутку, као на следећој слици:

режим скенирања 1/12, значи 1/12 лед диоде на модулу вођени ИЦ у једном тренутку, и други пут, постоје друге 1/12 лед диоде утапају.

режим скенирања 1/6, значи 1/6 лед диоде на модулу вођени ИЦ у једном тренутку, и други пут, постоје друге 1/6 лед диоде утапају.

Напомена : Јер промене у режим скенирања скенирање линије врло брзо, и не могу бити одликује људске оци, тако да визуелно, мислимо на лед диоде су светло на стално, али у ствари, у режим скенирања лед диоде се кад видимо да је то.
Дакле , у режим ниске скенирање можете да сачувате диск ИЦ, и спасити трошак. Али како је то утицало на ЛЕД екрана за?
(1 ) Светлина: Високи скенирати са више светла лед диоде на у једном тренутку, па светлину су веће од ниже режим скенирања, у теорији, за исти ЛЕД екрана, статични скен је дупли Светлина скенирања у 1/2 и 1/4 скенирање је дупли Светлина скенирања у 1/8. Али ово није апсолутни формулу, јер некад тамо не треба толико Светлина, ниско низ струју и коначно Исеци светлину.
(2 ) учесталост освежавања: углавном слабији скенирања са доње освежавања од веће скенирање. И ово није применљиво као више формула као Светлина, јер је учесталост освежавања углавном зависе од ПЦБ дизајн.
(3 ) напајање конзумирају: У теорији, виши скенирање, снагу, ово је примењиво више формулу, на пример 1/5 скенирање је двострука моћ конзумирају скенирања у 1/10. Осим тога, то ограничава струја, фабрике може смањити тренутни и коначно смањите снагу и светлину.
Због тога је веома важно да одаберете разуман скенирање режим на ЧЕЛУ прикаже, није више то боље, и разговарали. То је потребно на основу светлину, снага, брзина освежавања и трошак, напокон дизајнирати добар ЛЕД екрани.


 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board