ЛЕД екрани и учесталост освежавања

Шта је учесталост освежавања за ЛЕД екрана?

Учесталост освежавања ЛЕД екрана је број пута у секунди да хардвер за приказ ЛЕД црпи податке. Ово је различита од мерило освјежавања учесталост освежавања за ЛЕД екрана с укључује поновљене цртежа идентичне оквира, док је број слика у секунди се Мери колико често видео извора могу нахранити за читав оквир нових података на екран.

На пример, већина пројектора филм прешли из једног оквира на следећи 24 пута сваке секунде. Али сваки оквир је просветљени два или три пута пре следећи оквир предвиђено је помоћу затварача пред своју лампу. Као резултат тога, покреће се пројектор и филм у 24 фрејма у секунди, али је 48 или 72 Хз учесталост освежавања.

Повећајте учесталост освежавања поступак смањивања ЛЕД екрани трепери

Учесталост освежавања за ЛЕД екрана је минимална око 400 Хз. Али око ове вредности, видео камере можете хватати треперава слика на ЛЕД екране. За без треперења слике, учесталост освежавања би требало преко 1000 Хз. На модерне ЛЕД екрани, у зависности од величине екрана и скенирање тип, освежавање стопе повисе на 9000 Хз су лако оствариве. Висока учесталост освежавања можда се чини да бити добар, али за велику учесталост освежавања стопе, ЛЕД екрана процесор ће морати да проведе више времена да бисте нацртали оквир на екрану, тако да можете смањити укупну Светлина. За велику учесталост освежавања стопе, које предводе екрана хардвер требало да високе фреквенције. У супротном, можда нежељене линије или сенке на слици.

* Као недостатак висока учесталост освежавања, ЛЕД приказ животног би био кратак, донекле.
* Кад донесе решење, Неwстар продаје инжењери ће па Wхите, а пружају најприкладнија она теби.

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board