Познавање ЛЕД екрана

Велики пано које предводе екрана можете поделити једну слику на више видео слике. Лед екрани су независни, и може бити било коју комбинацију. Емитовање Сродне позадине, велики екран може схватити област приказа према захтевима перформансе и потпуно јасно суперимпосинг. И могу да остваре по суперпозиција, слике у позадини према исте слике са видео сигнала процесор играо или Синтеза, могу бити приказани на карактеризација, комад, или позив на чекању да померања играјуци текст, можете да искрен видео слике екрана, такође могу да подигнем горе-доле у ријечи, личност видео слике, расвета, прорадио фази позадина и фази земљу, кроз софтвер дизајн и контролни систем задовољава захтеве другог , предност, могу усвојити оквир структуру дизајн, поцепај отворена одело је погодан, поуздан, лак за одржавање апликације приликама у велику забаву и велики активности.

Фаза ЛЕД великом екрану сегмента


1 . главни екран: Генерално гледано, највећег скупа у сред фази позадине ЛЕД велики екран може рећи као главни екран, велика већина случајева, то је квадрат, може бити на тргу, или правоугаони. Због кући екрану садржаја приказаног је важније, тако да је за обраду слика то упоредити добра, такође захтева релативно велики пиксела густине. Дом екрана је углавном технологија више зрело позорници П4, П5, П6.

2 . секундарни екран: порока екрана обично подешен на обе стране кући екрана, фолија се користи за садржај представе кући екрана, тако да га свира Већина садржаја је апстрактно, као што је плесање ватромет, сијања кутију и тако даље. Стога , порока бацање пиксел екрана ће бити већи, обично се користи у П 7.62, П8 итд. Јер многе улоге су садржај екрана и играти се са мрежица, познат и као боја екрана.

3 . видео експанзија екрана: Опште концерти, представе велику позорницу ће бити релативно велики области, узрокујући нека места нису јасно на сцени перформансе са страна ће бити постављени на великом екрану, живјети на сцену на бини, екран може назвати видео запис да бисте проширили, спецификација је често слична кући екрана.
У неким КТВ, барови, игранкама и другим местима ће такође бити коришћен у фази неке облике водила великом екрану, абнормитy које предводе великих екрана је често заснован на укупну структуру животне средине, места на које предводе великом екрану трансформације, на основу њихове спецификације могу прилагодити према тренутној ситуацији, направи манекенство више променљиво , никакво место на нови ниво, дај особа неки осећај снова.

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board