Интелигентна ЛЕД знакови решење

Интелигентна ЛЕД знак олакшати твој посао

Ознака: Предњи сервис водио приказа, фабрика, добављача, ИСА 2016

Схензхен Неwстар Оптоелецтроницс Цо., Лтд ће преносити најновије интегрисаног интелигентна ЛЕД натпис на ИСА међународни знак Еxпо 2016 године, које ће бити одржано у априлу Орандо, покуљавамо Имате претходну на терену искуство како да управљате које предводе знакове лако укључујући бежичну контролу и адвертајзинг вести упдатион.

Испод је Бут информације, очекују да се у посети онда:

ИСА међународни знак Еxпо, која је добро место за наћи све што треба да буде успешна у индустрији знак и графика — укључујући широком формату штампање, дигитални натписи, лед диоде, возило преламања и друго. ИСА знак Еxпо је најбоље место за да убрзам на питања важна индустрија и најбоље место да се послује. Могућности за учење како на ревији, са експерт-ом знак индустрије одређене образовне програме, фокусирајући се на теме као што су графички дизајн, знак кôд законе, управљања пословањем, продаје и маркетинга, технологије и још много.

Добро дошли да бисте сазнали више о услузи предње предводи приказа и интелигентна које предводе знаке решење контактира са наш тим сервисера продаје!

 

(Source: Схензхен Неwстар Оптоелецтроницс Цо., Лтд)

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board