Како смањити лагано слабљење ЛЕД екрана?

Лагано слабљење увек је проблем одржавања на великим ЛЕД и дигиталних екрана и Матрични приказ, уз употребу клима, ЛЕД је такође треба да усвоји константна тренутна мере. Пикселу компоновао је већина од ЛЕД је динамички када под контролом светло се Алтернативно, тако константна струја произвео транзистора ИЦ и не подудара се ни са то. И решење је да користите МЗД тхермистор, то не треба да промените оригиналну конфигурацију коло, потребно је само да додате на WМЗД тхермистор пре или после сваког пиксела и пикселу као отпор "Луковице", на овај начин можете да смањите пропадање светло ЛЕД екрана економски.
Да изаберем WМЗД је према ЛЕД пиксела тренутне и паралелне број, као што су иф пикселу састоји се од 4 до 6 ЛЕД/18 ~ 20мА у серији, онда можете додати на WМЗД-до А20 тхермистор у току, када собне температуре се мења из - 40 ℃ ~ 120 ℃, тренутни пикселу је увек тврдио у 18-ој ~ 20мА, ефикасно спречава слабљење светло у ЛЕД , а потрошња енергије до А20 тхермистор је мање од 60 мW.


Ако је ЛЕД пиxел модула 100мА, онда можете користити WМЗД-Б100 коло, ако је модул за 200мА, употребу Б100, конзумирање Б100 је мање од 65 мW.

Укратко , употреба WМЗД тхермистор у великим ЛЕД екрани је технолошких иновација, то не треба да се комплекс мења, можете доказати њену ефикасност само по модул са екрана, термометар, амперметар, пећнице или грејалице.

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board