Како квалитета приказа утичу на ЛЕД?

Како квалитета приказа утичу на ЛЕД?

За ЛЕД у боји прикаже, водио као његове најкритичнијих компоненте, њен квалитет је игра врло важну улогу у је на ЛЕД екрана. ЛЕД екрани користи велики број ЛЕД по квадратном метру, ЛЕД се директно одређује перформансе, интензитет боја и оштрина ЛЕД екрана у пуном колору.

(1 ) колор ЛЕД светлину екрана
ЛЕД Светлина одређује пуном колору ЛЕД светлину екрана, употреба већа струја, ЛЕД светлину је већа. Такође , ЛЕД имају другачији угао, у исте величине чип, мањи угао приказ, виши светлину, али екран је приказивање угао генерално је 100 степени-110 степени, да се осигура ЛЕД екрана довољне угао.

(2 ) отказивање стопа ЛЕД екрани
ЛЕД екрани састоји се од стране хиљада или чак стотине хиљада црвене, зелене и плаве ЛЕД компоненте. Обично неуспех стопа је мања од 1/10 000 након 72 сата старења тест.

(3 ) на лаган гушења ЛЕД екрана
ЛЕД Светлина ће споро пропадање заједно са дугорочну употребу, на слабљење је повезано са ЛЕД чип, помоћни материјали за паковање технологија, и тако даље. Генерално гледано, након 1000 сати старења на 20 мама на нормалну температуру, Црвени ЛЕД слабљење треба да буде мање од 7%, плави и зелени ЛЕД распад би требало мање од 10%. РГБ светло пропадање конзистентност има велики утицај на будуће баланс беле боје, чиме би који утичу на верност приказа екрана.

(4 ) ЛЕД екрана антистратичне способност
С обзиром да је ЛЕД Полупроводничке, осетљив на статичког електрицитета, можете лако неуспех тако статички електрицитет, анти-статички способност је од суштинског значаја за на век трајања ЛЕД екрана. Генерално , ЛЕД лампа анти-статички напон тестирање требао бити већи од 2000В.


 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board