Исправно одржавање сервиса можете да извршите своје ЛЕД екрани рад боље

2 године гаранције афтер продајних служби може бити залиху од стране фабрике Неwстар ЛЕД. И то је битно за корисника да посвете више пажње ЛЕД екрани покренут стање а знам смислу о начину извршавања служба одржавања са ЛЕД екрана када је сломљена.

Ево неких референтна начина како направити одржавање ЛЕД екрана.

1 . дрћи напајање увек да буде стабилна и додир земљу.

2 . требало би да одсецемо напајање струјом одмах када га је муња, јак тајфуна и других катастрофа у времену. Кад се време постати нормалан, укључивање чувара ЛЕД напајање струјом.

3 . дрћи суво радно окружење, остало имало влаге ствари требали ставити у витрине. Ако не, прибор биће корозије и трајних долазе ускоро. Нема воде у унутрашњи екран, запаљивих материјала и лако Проводни метала треба бити да сув, да би спречили кратак спој и отпустити незгода.

4 . ако воду у витрине, молим те прекини довод напајања и контакт са професионалним ЛЕД екрана инжењер, то можете одмах поново покренути након што је на екрану у телу је сува.

5 . прави прекидац секвенца ЛЕД екрана. Пребаци на: прво укључивање рачунара, и укључивање у ЛЕД приказати сљедеће. Искључите : искључивање на ЛЕД екрана, а затим искључите рачунар.

6 . после дугог радног времена, екран потребе запрљане, за спречавање прашине дуго парцела површине да утиче на гледајући ефекат. ЛЕД приказ површине могу користити мокру крпу обрисати директно, али га можете користити алкохол обрисати или користите четку, усисивач опрати прашину. Када очистите екран, анцтион би требало лагано са брисање могућој, за контролу могућност повреда у тело екрана ЛЕД.

7 . у киљној сезони, ЛЕД екрани треба искључити и престати са радом за одмор једном недељно. Такође треба користити екрана и палили на више од 2 сата сваки месец.

8 . провера челичне конструкције стабилност на отвореном ЛЕД приказ редовно и побрини се да сигурности напајања снабдевају кабл, требало би да поправи се одмах када је оштећен.

9 . не одсекао напајање струјом често, спречавање утицаја избој струје. Избегнем претерану струја, грејање линија напајања је превелики терет стопа, ЛЕД лулу језгра ће бити штета и тхент на век носивост бити кратак. Није ми дозвољено да раставити и сплице екран!

10 . контролни систем, укључујући и слање кутију, дистрибуцију енергије кабинета, рачунара и друге повезане опреме требало да буду стављени у соби за сигурност која је са клима и мало прашине, осигурати система контроле може бити вентилацију и ради најбоље.

11 . унутрашња жице би требало да буде реструктурирати, професионална особа.

12 . треба да проверимо хлађења доле опрему унапред посебно када лето долази сваке године, као што је клима, вентилатор и сл, како би се осигурала приказ може да се користи у одговарајуће ради погодна температура околине тамнопути добри у кревету.

Ако имате било какво питање о ЛЕД екрани, слободно се јавите нам смо неwстар-ом, индјењере, тим су задовољство да помогне и подржи.

Хвала вам на вашем времену.

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board