Што ћете одабрати најбољи начин комуникације за плакате ЛЕД

ЛЕД натписи је средство за значајна комуникација за предузећа и организације. Као власник дигитални знак је од суштинског значаја да знате како да комуницира или испоручивање садржаја за приказивање.

Постоји неколико начина за комуникацију са ЛЕД дигитални екран. Један важан фактор који треба да разумете је да са захтевима приказ зависе од твој тип одређене инсталације. Ово ће помоћи да одаберете исправну технологију за апликацију. Произвођачи електронских порука центар може да пружи неке од ових начина комуникације са њихове екране.

Ове методе комуникације могу бити: тешко ожичене или бежичне

Напорно Wиред начина комуникације МетходсЛЕД знак комуникације

ЛЕД знаци су били обично је спојен у прошлости помоћу телефонског модема или серијског кабла. Претходно , овај метод коришћен од знакови нису били тако софистициран и тамо је мање података послат знак. Као и напредне технологије, потписује потребне веће величине датотека. Телефон и серијски кабел средстава комуникације су биле замењене Етхернет мрежни кабл или Фибер ОПТИКА. Етхернет и Фибер ОПТИКА постали стандард wиред метод, док старији опције користе се у посебним ситуацијама као фабрика за производњу подове.

1 . Етхернет ТЦП/ИП

ТЦП /ИП путем Етхернет мреже је најчешћи начин комуникације.

Ова метода такође се на Етхернет комуникације картица инсталирана на вашем рачуналу и користи за комуникацију са ЛЕД екрана. Већина произвођача знак ЛЕД понудити ову врсту повезивања без посебне адаптере. Обично служи за знацима монтирати на зид и уличне знакове који су ближе згради или мреже кап. Етхернет ТЦП/ИП је трајнија од Фибер ОПТИКА.
Препоручена Употреба:

Етхернет кабла не би више од 300 фт у дужини. Ако је растојање више од 300 метара, продужи за повезивање са Етхернет КОНЦЕНТРАТОР или преклопник.

2 . фибер оптичког кабла
Фибер ОПТИКА је метод комуникације који користи фибероптичким који користе светло да бисте послали информације са вашег рачунара на ЛЕД знак.

Фибер ОПТИКА идите даље удаљености и узмите доњи Одгода у преносу. Међутим , ово је рискантно и скупо за покретање и поправљање. Војна сигнагес се обично користи овај начин комуникације.

Препоручена Употреба:

Дистанцира до 40 миља са једним режимом и 10 миља користећи мулти Мод.
Велика брзина комуникације за брзо слање великих датотека
Када је потребно приступа да знак са широком мрежом компаније
Када је потребно средње трошак и начин комуникације велике брзине

3 . телефонски Модем
Телефонски Модем је метод комуникације које користи телефонску линију за комуникацију са знаком.

Брзина комуникације контролише модем и овиси о интегритету телефонске линије. Телефонска компанија обично наплаћује накнада за приступ. Обратите се локалној телефонској компанији да бисте проверили постоје ли телефонске линије у близини знак. Рачунар такође захтева да је модем екстерни телефон имају приступ знак за ЛЕД.

4 . серијски каблови

РС232 : РС232 2-жицна метод је. Ово је једноставно повезивање система који је лако користити и инсталирати. Користи се када је само једна ЛЕД екрани повезан са рачунаром.
Препоручена Употреба:
Када је удаљеност између рачунара и ЛЕД екрана је мање од 50 стопа (15 метара)
Када комуницирате са знаком користите лаптоп.
Приликом слања поруке, не велике датотеке
РС485 : РС485 је такође 2-жицна метода. Ово можете повезати неколико знакова ЛЕД са једног рачунара. Ова веза је једноставно, лако се користи и инсталира. То захтева употребу конвертора с обзиром да већина рачунари немају овај порт.

Препоручена Употреба:

Када је удаљеност између знака и компјутер је мање од 5000 метара (1500м) али већи од 50 стопа.
При слању порука само
Приликом повезивања неколико приказује помоћу само једног рачунара
Метода за бежичне комуникације

Бежична комуникација је најбоље користи за ЛЕД екране који су у кругу од 100-200 метара од преноса тачке. Ред локације треба да буде јасно без зидова или зграда између радија.

Овај метод има низак инфраструктуре кошта да спроведе. Бежичне комуникације методе за ЛЕД натписи се разликују по цени, поузданост и могућност.

Уобичајени типови фреквенција:

900 Мхз: раздаљину али спорија брзина података
2.4 Гхз: стандардни WиФи фреквенцију
5 Гхз: већа брзина преноса података и више сецуре

1 . Радио фреквенција

Радио фреквенцију користе Модеми који то раде у опсегу 900МХз. Састоји се од предајника прикључен на рачунар и пријемник који се налази у знаку. Овај метод се препоручује за апликације на отвореном. Већина произвођача радије овај метод откад то омогућава широк спектар типови инсталације и не захтева проводник да се инсталира у земљу.
Препоручена Употреба:

Требало би да је на цистини између преноса рачунара и знак за ЛЕД.
Подржава пренос удаљености од до 2 миље.

2 . бежичне Етхернет
Бежичне Етхернет се понекад назива WиФи или мост. Овај метод се обично има шифрирање података или кључ за приступ мрежи и спречавање неовлашћеног приступа.

Истраживање локације у користећи ову методу, потребно је да бисте били сигурни да је бежични Етхернет ће радити исправно. Требало би да нема прекомерног уплитања знак на локацију предајник.
Препоручена Употреба:

Када ти треба веза велике брзине послати велики филм или датотеке слика у знак.
Одвојио се може приступити из неколико рачунара или са широком мрежом компаније.

3 . ћелијског модема
Метод ћелијском Модем добија на популарности, али је и даље не користи често. Ово омогућава приступ знак путем исте мреже података као твој паметни телефон (3г, 4г, ЛТЕ, итд.). То можете подесити нигде све док мобилни сигнал је јак и доступна.

Када користите овај метод, потребан је"Само за податке" план месечне кроз за оператера бежичне телефоније. Оператера бежичне телефоније онда обезбедиће спољни интернет ИП адресу која ће користити мобилни Модем (АТТ, Веризон, Т-Мобиле, Спринт). Ова ћелија Модем повезан са знак користи обезбедјено скретницу. Поруке на знаку шаљу користећи јединствену ИП адресу.
Препоручена Употреба:

За натписе на контролисан вањске и удаљене локације.
За управљање садржајем засновано на систем.
У закљуцку

Важна је комуникација вашем знаку. Разумем предностима и манама коришћења сваког метода пре одлуке. Посаветујте се са НЕWСТАР-ЛЕД да бисте били сигурни да ћете добити најбоље могуће решење и опреме.


 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board