Кинески ЛЕД екрани идемо уживо на Светском првенству у Бразилу 2014

Свет куп 2014 у Бразилу, која је званично почела на 13 јуна 2014 године у Сао Пауло улази у свој врхунац. Овогодишње игре је преузео занимљив преокрет, од прошлог светски куп првак Шпаније је избацио из игре. Шездесет четири године су протекле откако фудбалске нације Бразил је била домаћин глобалне спорта. Мада , кинески фудбалски тим је дисквалификован из светског првенства ове године, произведеног ЛЕД екрани успешно зарадио "предња места" за врхунски спортски догађај на свету.

Бразил светског првенства доноси кинеске ЛЕД екрана како излази још један нови корак, овај спортски догађај ускоро пустити људе да признају "Кина је направила". Кинески ЛЕД екрани су познати у целом свету, кад год и где год ти хода улицама Бразила, страствени људи увек може да препозна те и рекао: "Здраво, ти си из Кине, желите ли се сликати са мном?" и тај тренутак, утисак који се зове понос емитује спонтано из дубоке срца.


Међутим кинески берзи увек патио од "Светском купу клетва," где је берза има тенденцију да се баци. Обично на дан популарних спортских догађаја, дионице тргују волумен пада, цене акција имају тенденцију да падне око 60 посто, а дан након што је спортски догађај обим трговине и цена ће опоравити, рекао је аналитичар хартија од вредности за QФ Qинсхенг Схи.

Недавно објављени подаци лед диоде открива кинеске ЛЕД екрани извоз скале могу континуирано Растући тренд, кинески ЛЕД приказује су путује около и позиви на свету!

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board