ЦЦТВ вољу користи нови Студио са ХД ЛЕД екрана

Познати амерички пословни часопис "Фаст Цомпанy" је недавно интервјуисао студио дизајнер Јим Фенхаген, као експерт за дизајн у познати амерички студио, је учествовао и ентеријер ТХЕ ЦОЛБЕРТ извештај, ДНЕВНОГ програма, МАРТХА СТЕWАРТ и друге познате програме. Недавно , он је дизајнирао нови студио ЦЦТВ (Кина Централ телевизије), овај студио ће операцију на пролеће 2014, може бити као прво затворене ЦЦТВ вестима у девет сати.

Према Јим Фенхаген је открио да је овај нови студио ће усвојити најновије, ултра-највиша-ресолутион ЛЕД технологију, то је сазнао да је екран само 2,9 мм пиксела бацање, док је раније, највећу пиксел резолуцију 4 мм, која постаје највећи доживљај за цео студио, који је такође значи ЦЦТВ студио ЛЕД екрана ће достићи јасноћу је без преседана.

Јим Фенхаген је рекао да иако је скупо, америчка технологија студио вести још увек није достигне овај ниво, ЦЦТВ студио ће бити правац будућег дизајна Америке.

Поред тога, студио ће такође бити полу-отворио канцеларију, кад гледате вести ЦЦТВ, публика је могла видјети у редакцији која може да прими 75 људи од стране кроз стаклени зид.


Јохн Амос Цомениус Оптроницс Пољске Варшаве за најновији пројекат

Са 7 година континуиране напоре, гласник Неwстар ЛЕД екрана иде кроз земљу, као што је најпоузданији ЛЕД екрана партнер, ми смо увек покоравати маркетиншку филозофију тог купца је Бог, на услузи им 100% задовољство.

Недавно Неwстар, обезбедио решење ЛЕД екран за купца у Пољској, поправио козметичке схоппе, и направи радњу лепше и дивно, овде идемо и видимо атрактивна ЛЕД екрана од Неwстар.

Затворени П4 ЛЕД приказ за тржни центар у Варшави у Пољској
Пиксел бацање: П4
Величина модула: 128мм * 128мм
Свака Величина екрана: W 1.152 м * Х 2.944 м (9пцс-ширина, висина-23пцс)
Укупно : 4 екране

Поред тога, нам инжењера је отишао Пољској по на локацији инсталације, помоћи да инсталирате и исправите екране, као и други проблеми технологије, готових приказ обавља врло добро, РАМ је стварно јасан и ведрије боје, је високе дефиниције када игра слика и видео записа, наш купац је врло задовољан и за приказивање и нас.

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board